FRAKT OCH LEVERANS AV LEVANDE*


Vi vill att det ska fungera smidigt för dig att handla från oss och vi kommer arbeta hårt för att lösa saker så bra det bara går.


FRAKTPRISER


Vi använder oss av fast pris på levande frakt 199 SEK inklusive moms. Om du handlar för mer än 3 000 SEK inklusive moms skickar vi utan fraktkostnad. För våra koraller i kategorin "SHOW PIECES" gäller särskilda villkor för frakt. Så kontakta alltid oss innan du beställer någon av dessa koraller.


VAR SKICKAR VI?


Vi skickar endast inom Sverige i nuläget med undantag av följande län: Norrbottens län, Västerbottens län, Jämtlands län, Västernorrlands län och Gotlands län. Bor du i något av dessa län ber vi dig att först kontakta oss innan du gör en beställning så att vi kan undersöka om vi hittar en leveranslösning som fungerar. Observera att det finns enstaka adresser i andra delar av landet som ger för lång leveranstid (2 dygn). Skulle det gälla för din beställning kommer vi kontakta dig innan vi skickar din order.

Vi skickar i regel till utlämningsställe. Leverans är i regel framme vid utlämningsställe dagen efter att vi skickat. Du förväntas hämta ut ditt paket den dagen för att våra villkor för köp av levande (punkt 2:7) skall gälla. Vi skickar endast levande från oss på måndagar, tisdagar och onsdagar. 


HUR PACKAR VI?


Vi packar våra koraller noggrant i samma vatten som de lever i. Vi packeterar i kraftig cellplastlåda ("frigolitlåda") med "heatpack". 


*Våra "Användar och köpvillkor" gäller alltid före och över det som beskrivs på denna sida. Denna sida är framtagen för göra det lättare för dig som kund att få översiktlig information snabbare.